Kedves Drágám Vizsla's

[Home] [Voorstellen] [Bink] [Drágám] [Szeret] [Dundi] [Kedves] [Rally] [Pups] [Media] [English Version]
 
    
 

Wilnis,  Nederland

(+31) 06 14697450

info@kedvesdragam.com

Ingeschreven in het Raad van Beheer Register van kennelnamen onder No. 267094

 


 

 

Voorstellen

Wij, Olaf en Jessie Claire zijn de trotse bezitters van vijf geweldige honden. Drágám onze vizsla reu, zijn dochter Szeret en kleindochter Dundi, Kedves (dochter van onze Szeret) en Megy (dochter van onze Dundi).

Onze geliefde Milo (kruising Labrador/Duitse Dog), Bink en Drágám (vizsla's) zijn er helaas niet meer, maar gelukkig voor altijd in goede herinnering.

Onze honden vormen ons gezin. Als hobby vinden wij het erg leuk om met ze te werken. Dit doen wij in de vorm van het meedoen met jachttrainingen en het lopen van wedstrijden hiervan. Af en toe showen wij onze honden, zowel in Nederland als in het buitenland.

We genieten als wij onze honden met veel plezier zien 'werken'. Apporteren en jagen is hun grote passie. Tijdens training, wedstrijden, maar ook tijdens hun dagelijkse wandelingen gedragen ze zich als een echte Vizsla.
Trouw, gehoorzaam, ondernemend, vol passie en energie!

Op zeer kleinschalige basis fokken wij af en toe een nestje vizsla's. Het fokken is begonnen door én met onze reu Drágám, een hond die zowel op werk als op show erg goed presteert. Een echte dual purpose hond.

In 2010 hebben we onze kennel officieel laten registreren bij de Raad van Beheer onder de naam; 'Kedves Drágám'. Hongaars voor 'Mijn lieve schat'.  

 

"Kedves Drágám Vizsla Kennel" Netherlands, [info@kedvesdragam.com]  © 2007- heden